Spriječite da vam se dogodi najgora stvar tokom
Ilustracija

Da ne crvenite

Spriječite da vam se dogodi najgora stvar tokom

Vodite ljubav sa partnerom, a onda odjednom čujete prodoran zvuk koji dolazi iz vaše vagine. Neprijatno, zar ne?

Parovima koji su na vrhuncu strasti uživanje često prekine "golub" iz vagine. Žene, ono što morate da znate jeste da muškarci i ne obraćaju pažnju na to koliko vi.

Prvo što bi bilo poželjno da učinite jeste da ne crvenite i da ne dozvolite da vas želja prođe samo zbog toga što se i "ona" oglasila.

Ipak, ukoliko vam baš smetaju ti zvukovi, primijenite ove savjete.

Pažljivo birajte pozu

Kako biste izbjegli neprijatne zvuke, tokom seksa se držite poza u kojima niste okrenuti naopačke niti nagnuti naprijed. Misionarska poza je uvijek najsigurnija jer tako nećete "uvući vazduh".

Ne brzajte

Strast umije da nas ponese i onda počnemo da divljamo u krevetu. Međutim, ukoliko želite "tišinu" onda vodite ljubav polako. Tako ćete izbjeći golubove, a maksimalan užitak je zagarantovan.

Bez naglih pokreta

Usporite svog partnera i ograničite mu nagle pokrete naprijed-nazad. Tako ćete smanjiti rizik od ulaska vazduha u vaginu.

Dodirujte se tokom promjene poze

U trenutku kada vaš partner ulazi u vas kao i prilikom promjene poze koristite prste i tako omogućite da višak vazduha izađe.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.