Četiri najbolje poze za oralni seks
Ilustracija

Otkrijte nove nivoe zadovoljstva

Četiri najbolje poze za oralni seks

Prevaziđite klasičnu pozu ležanja na leđima. Ovo će vas izludjeti.

Najpouzdaniji način da dobijete oralni seks je da ležite na leđima, ali to će vam u jednom trenutku dosaditi. Vrijeme je da počnete da eksperimentišete, i isprobate četiri druge poze u oralnom seksu. 

1. Potpuno obučena 

Ova poza funkcioniše ukoliko na sebi imate haljinu ili suknju. Samo je podignite, i sklonite gaćice sa strane. Sjednite na ivicu nečega (kreveta, stola, stolice) dok se on nalazi između vaših nogu. 

Ovu pozu možete izvesti u kuhinji, spavaćoj sobi, kancelariji... bilo gdje gdje možete sjesti. 

2. Poza 69, ali sa strane 

Umjesto da primjenjujete klasičnu pozu 69, koja podrazumijeva da ležite jedno na drugome, primijenite ovu, mnogo jednostavniju pozu - lezite sa strane te se onda oralno zadovoljavajte. 

Najbolja stvar u ovoj pozi je što ćete se osjećati prljavo, a što će vas dodatno uzbuditi. 

3. Stojite 

Neka vaš partner sjedne na klupu, zabaci glavu preko naslona, a vi stanite iznad njegovog jezika. 

Prednost ove poze je što ćete vidjeti njegovo tijelo, kao i to koliko uživa dok vas oralno zadovoljava. 

4. Vi budite gore 

Dok on leži na leđima, obujmite ga svojim koljenima, te se namjestite u položaju koji vama odgovara. Tako ćete vi biti iznad njega, i za to vrijeme nemojte buljiti u plafon, već se posvetitie njemu i osjećaju. 

Dobra strana ove poze jeste što u ovoj situaciji vi možete više da kontrolišete ritam.

Izvor: Nadlanu

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.