U Crnoj Gori najpovoljnije ulaznice za Sea Dance  uz magičnu Exit Avanturu(VIDEO)

Treće po redu izdanje festivala na Jazu

U Crnoj Gori najpovoljnije ulaznice za Sea Dance uz magičnu Exit Avanturu(VIDEO)

Magična i jedinstvena uvala Jaza, po Lonely Planetu nabolja plaža Evrope, otvoriće svoje kapije za nove hiljade festivalskih fanova iz desetina zemalja svijeta, za treće po redu izdanje Sea Dance festivala koji će se naredne godine održati od 14. do 16. jula.

Biće to ujedno morsko poglavlje velike Exit Avanture, najvećeg festivalskog ljetovanja u Evropi koje zajedno čine Exit i Sea Dance festivali, koji su za svoje najvjernije fanove pripremili ulaznice po najpovoljnijim cijenama!

Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima i po svjedočenju publike i izvođača često biva okarakterisana kao magična - zbog toga je i ovogodišnja tema baš Exit Magic, simbol emocije koju osjete svi koji se upuste u Exit Avanturu. Emocije ljubavi prema slobodi i muzici, emocije koja može da mijenja svijet na bolje.

U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude u Novi Sad i Budvu iz svih krajeva planete, objavljen je i zvanični trejler za svjetsko tržište:

U petak, 04. decembra tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€! Ovo je cijena sa čak 75% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati!

Komplet ulaznica za Sea Dance i Exit ili cijelu Exit Avanturu koja sadrži oba festivala i košta 58€, mogu se kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala 

U jedinstvenom ljetnjem ambijentu, tokom prethodne dvije godine Sea Dance ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene: The Prodigy, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Klingande, Sigma, Wilkinson, Flight Facilities, Bondax, Odesza, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde.

Naredne godine ovoj impresivnoj listi izvođača pridružiće se nova imena najtraženijih svjetskih muzičkih zvijezda, a prva imena publika može da očekuje uskoro.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.