Topla žuta za hladne zimske dane (FOTO)
Ilustracija

Boja koja će dominirati ove jeseni

Topla žuta za hladne zimske dane (FOTO)

Žuta boja odabrana je od strane vodećih svjetskih modnih kuća kao boja koja dominira ove jeseni i zime.

Boja sunca, pastelno žuta, boja suncokreta, sve do narandžastih nijansi, raskošne žute odjevne komade imali smo prilike da vidimo u kolekcijama jesen/zima 2015. najprestižnijih modnih brendova. Ako se osvrnemo na revije Paul & Joe, Miu Miu, Hermes, luksuzni Chanel ili Guerlain vidimo da su dizajneri dokazali da je žuta idelana za kombinovanje i stvaranje različitih outfita, naravno, ne možemo zaboraviti upečatljiva Dior tumačenja žute nijanse.

Žutu možete kombinovati sa sivom koja je takođe boja jeseni. Dodajte je u akcentima, u vidu aksesaora ili odaberite odjevne komade u žutoj boji.

Veliki, topli žuti džemper savršeno pristaje ležernom džinsu i patikama, ali i midi pencil suknji i visokim potpeticama. Investirajte ove jeseni i zime u žute odjevne komade i unesite dašak sunca u vaše ormare.

Mi vam predlažemo da pogledate galeriju fotografija koja će vas inspirisati kako da kombinujete žutu ove sezone.

Grazia.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.