Erotska ispovijest:
Foto: Thinkstock

Erotska ispovijest: "Imala sam seks sa ocem svoje koleginice i želim to opet"

Sve se desilo sasvim spontano, dok sam je čekala da se vrati iz posjete svojoj baki.

Imam 23 godine, i uvijek sam se zabavljala sa muškarcima koji su mojih godina, nekada čak i mlađi. 

Nikada me nisu interesovali stariji, a ponajmanje oženjeni muškarci. 

Ipak, sve se promijenilo jednog dana kada sam išla kod svoje koleginice s faksa, da pozajmim skripte. 

Nisam se najavila, jer mi je njen stan bio usput. Zazvonila sam, a na vratima se pojavio zgodan muškarac srednjih godina. 

Pitala sam ga za Mariju, ali mi je rekao da nije tu i pitao može li nekako da mi pomogne. 

Objasnila sam mu zbog čega sam tu, a on je pozvao unutra. Da je sačekamo, tako sam mislila. 

Ponudio mi je sok i grickalice, i uz neobavezan razgovor, shvatila sam koliko mi prija njegovo društvo. Primijetila sam njegove bore oko očiju, prosijedu bradu i jaka leđa. 

Što sam duže provodila vrijeme s njim, to mi je postajao bliskiji i poželjela sam ga. Kao da je osjetio moju želju, u jednom trenutku mi se približio i poljubio me. 

Strast je rasla i mi smo završili u krevetu. Bilo je fenomalno, i ja želim da se to ponovi, ali se plašim da će moja drugarica to saznati...

Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.