Ove zemlje su rekorderi u seksu
Ilustracija

Iznenadićete se

Ove zemlje su rekorderi u seksu

Aplikacija za praćenje plodnosti "Glow" napravila je ljestvicu zemalja u kojima stanovništvo ima najviše seksualnih odnosa. Rezultati su iznenadili mnoge.

Aplikacija Glow proučila je broj seksualnih odnosa svojih korisnika u različitim zemljama. Iako su očekivali da će na vrhu ljestvice biti Sjedinjene Američke Države ili neka od evropskih destinacija s jakom 'ljubavnom' reputacijom, rezultati su iznenadili. 

Prema njihovom istraživanju Kanađani imaju natprosječan broj seksualnih odnosa za razliku od na primjer stanovnika Latinske Amerike, koji to čine veoma rijetko. Treba imati na umu da je riječ o korisnicima aplikacije za plodnost, od čega čak 60 odsto želi da začne što doprinosi povećanom broju osoba zainteresovanih za seks. 

Top 3 zemlje: 

1. Kanada, 45.4 odsto seksualnih odnosa iznad prosjeka države 
2. Australija 36.8 odsto seksualnih odnosa iznad prosjeka države
3. Sjedinjene Američke Države 16.3 odsto iznad prosjeka države 

Kad su anketirane osobe pitane da li bi se radije odrekli seksa ili mobilnog telefona, iznenađujućih 33.2 odsto je priznalo da bi pristalo na smanjenje seksualnog života u korist mobilne telefonije.

Izvor: Punkufer.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.