Ovako izgleda iPhone optočen zlatom i dijamantima (FOTO)
iPhone od 1.795 dolara

Za poželjeti

Ovako izgleda iPhone optočen zlatom i dijamantima (FOTO)

Prodavnica luksuzne robe u Los Anđelesu izbacila je novi zlatni iPhone čija cijena dostiže čak 11.795 dolara

Novi iPhone 6 je u žiži javnosti u proteklom periodu. Aktuelan je kako zbog svog atraktivnog izgleda, tako i zbog problema sa savijanjem i softverom koji je vrlo zabrinuo korisnike, a kompaniju izvrgao podsmijesima. Prodavnica luksuzne robe Brikk u Los Anđelesu izabrala je odličan momenat i izbacila svoju verziju popularnog telefona i to u zlatu.

Postoji nekoliko modela, pa tako možete birati onaj koji je prekriven 24-karatnim zlatom, platinom ili 24-karatnim rozim zlatom.

LuksuzniIphoneAjfon4670x446

Svi telefoni izgledaju vrlo kitnjasto, a to je upravo ono što njihovi budući vlasnici žele. Za basnoslovno bogate i one koji žele to da pokažu, ovaj telefon je upravo ono što im treba kako bi bili primijećeni.

LuksuzniIphoneAjfon2670x446

Najjeftini model ovog telefona košta 4.495 dolara, ali za one kojima je i to mala cijena uvijek možete naručiti onaj sa dijamantskim logoom čija cena iznosi čak 11.895 dolara.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.