VIDEO:  Samsungov  izazov sa lednom vodom
ilustracija

Neke od mogućnosti Galaxy S5

VIDEO: Samsungov izazov sa lednom vodom

Samsungovo predstavništvo u Velikoj Britaniji na Twitteru je podijelilo prilično sladak video koji prihvata trenutno aktuelni izazov sa lednom vodom ali i prikazuje neke od mogućnosti modela Galaxy S5.

Ja sam Samsung Galaxy S5. Ovo je moj izazov sa ledenom vodom“, izgovara tokom videa britanski Galaxy S-Voice. 

„Ovo je baš hladno. Nominujem iPhone 5S, HTC One M8 i Nokiju Lumiu 930“. 

Naravno, nijedan od ovih telefona nije otporan na vodu, tako da je u pitanju izazov koji će svi oi morati da preskoče i priznaju Samsungu ovu kreativnu pobjedu. 

Samsung je takođe riješio da donira novac Britanskoj asocijaciji – „Motor neurone disease association“, ali kompanija nije željela da obznani koliko novca je dala. 

Svi oni koji nakon „prozivanja“ ne ispune izazov i poliju se ledenom vodom, moraju da uplate najmanje 100 dolara ALS asocijaciji. 

Kako prenosi B92, vrlo malo je vjerovatno da će Apple ili Microsoftove marketinške agencije uspjeti da daju adekvatan odgovor na ovu Samsungovu akciju u narednih 24 časa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.