Preko  Fejsbuka saznala da joj je muž oženjen drugom ženom
Fotografija koja ga je odala

U prekomplikovanoj vezi

Preko Fejsbuka saznala da joj je muž oženjen drugom ženom

Jednu radoznalu Amerikanku je kopkalo to što njenom mužu na Fejsbuku piše da je u "komplikovanoj vezi". "Istražujući" dalje po profilu, saznala je da je on u prekomplikovanoj vezi.

Šokirana žena je pronašla fotografije sopstvenog supruga sa njegovog vjenčanja sa drugom ženom!

Radoznala žena je unajmila privatne detektive koji su otkrili da se njen muž tajno vjenčao u decembru prošle godine.

Ali to nije sve! Pravi šok je usledio kada su otkrili da se Darnel oženio još dva puta, a serija vjenčanja je počela 1988. godine.

Svaka od njegovih žena živi na suprotnim krajevima Sjeverne Karoline u Americi.
Darnela je policija uhapsila u srijedu, ali, koliko je javnosti poznato, poligamista nije otkrio koliko još žena "krije u rukavu".

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.