Facebook Messenger uskoro obavezan svuda u svijetu
Ilustracija

Nakon Evrope

Facebook Messenger uskoro obavezan svuda u svijetu

Facebook će uvesti obavezno preuzimanje aplikacije Facebook Messenger svuda u svijetu, nakon što je to uradio u Evropi, objavljeno je danas na veb sajtu commentcamarche.net.

Do skora su korisnici Facebook-a upotrebljavali uslugu za trenutno slanje poruka direktno sa mobilnih aplikacija te društvene mreže.

U aprilu je Facebook objavio da će evropski korisnici operativnih sistema iOS i "Android" biti postepeno obavezivani da preuzimaju aplikaciju Facebook Messenger kako bi mogli da komuniciraju sa svojim kontaktima.

Da bi učinio da bude prihvaćeno obavezno korišćenje posebne aplikacije, Facebook je istakao bolje korisničko iskustvo i veliki broj funkcija kao što je slanje fotografija i video sadržaja, kao i formiranje konverzacionih grupa.

Ta strategija izgleda ima pozitivno dejstvo po Facebook.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.