Facebook  izaziva zavisnost jače od cigareta?!
Ilustracija

1,32 milijarde korisnika

Facebook izaziva zavisnost jače od cigareta?!

Koristite svaku priliku kako biste provjerili je li vam neko nešto lajkovao ili komentarisao na Facebooku? Nemirni ste ako nemate pristup sadržajima ove društvene mreže? Vrlo lako je moguće da ste zavisni...

Prema posljednjim podacima ako ste korisnik Facebooka jedan ste od oko 1,32 milijarde korisnika ove društvene mreže. Isto tako, doprinosite enormnom profitu u kojem uživaju Zukerberg i ostatak ekipe koja stoji iza najpopularnije društvene mreže na svijetu, a koji je u odnosu na prošlogodišnje podatke narastao za nevjerovatnih 61 posto, na 791 miliona dolara neto dobiti.

Ipak, čelnik Facebooka Mark Zukerberg smatra kako to nije sve što mogu pružiti investitorima. 'Ovo je bio dobar kvartal za nas, ali ima još mnogo mjesta za rast', izjavio je tokom nedavnog konferencijskog poziva s analitičarima. 

(tportal)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.