Pet  aplikacija u najužem izboru za Android platformu
Ilustracija

Konkurs “e-Post Montenegro“

Pet aplikacija u najužem izboru za Android platformu

Pet aplikacija na Android platformi odabrano je za finalni krug konkursa “e-Post Montenegro”.

Prema odluci Komisije, kandidati za najbolje idejno rješenje i novčanu nagradu od 4 000 EUR, koju će dobiti prvonagrađeni, su:

“e-Razglednica” – autori Miljan Mugoša i Jovana Božović
“ePošiljke” – autor Luka Abazović
 “Skeniraj i plati” – autor Fleka d.o.o.
 “e-Razglednica” –autor S&T Crna Gora
 “Montenegro Post Office in Cloud” – autor Aleksandar Šestović

Na konkurs “e-Post Montenegro”, zajednički projekat Ministarstva za informaciono društvo  i telekomunikacije i Pošte Crne Gore, prijavljeno je osam idejnih rješenja aplikacija na Android platformi.

Ovaj projekat Ministarstvo i Pošta pokrenuli su početkom juna u cilju razvoja i promocije informacionog društva kroz upotrebu savremenih mobilnih platformi i upotrebljivosti aplikacije sa aspekta djelatnosti Pošte Crne Gore, navodi se u saopštenju Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije.

Pristigle radove je ocjenjivala Komisija, imenovana od strane Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i Pošte Crne Gore, kojom je predsjedavao prof. dr Igor Radusinović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.