Uskoro bolji video snimci na Jutjubu
Ilustracija

Inovacije

Uskoro bolji video snimci na Jutjubu

Na najvećoj američkoj konferenciji, VidCon, koja se bavi online video sadržajem, Jutjub je predstavio nekoliko novosti koje će uskoro biti dostupne.

Najveća novost je da će uskoro na servisu biti dodana podrška za postavljanje video sadržaja s 60 frejmova u sekundi. Takođe, biće dodana i podrška za video sadržaj sa 48 frejmova u sekundi, prenosi Blic.

Na taj način će korisnicima snimci iz video igara izgledati baš onako kakvima ih vide osobe koje su igrale i snimile svoju igru.

Od ostalih predstavljenih novosti u Jutjubu, treba istaknuti aplikaciju YouTube Creator Studio (trenutno dostupna za Android uređaje, a uskoro stiže i iOS) koja korisnicima omogućava pregled analitičkih podataka i upravljanje video sadržajem na njihovom Jutjub kanalu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.