Ramazzotti otpada, u Baru dolazi druga velika muzička zvijezda?
Eros Ramazzotti

U najavi novi muzički događaj na primorju

Ramazzotti otpada, u Baru dolazi druga velika muzička zvijezda?

Iako je krajem 2022. najavljeno da će jedan od najpopularnijih italijanskih i svjetskih pop pjevača i autora Eros Ramazzotti ove godine održati koncert u Baru, izvjesno je da crnogorska publika neće imati priliku da ga ugosti.

Crne Gore nema u okviru svjetske turneje pod nazivom "Battito infinito", objavljene na zvaničnom sajtu slavnog muzičara, a i ministar ekonomskog razvoja i turizma nagovijestio je u izjavi za portal Pobjeda da će, umjesto Ramazzottija, primorski grad ugostiti drugu muzičku zvijezdu.

"Mislim da će biti nešto drugo. Trebalo bi ubrzo da najavimo jedan veliki koncert u Baru, ali dok sve ne definišemo ne bih iznosio detalje", rekao je Đurović.

Đurović je ranije kazao da u državnoj kasi ima novca za koncert Ramazzottija, te da se tražio termin i modalitet za njegovo održavanje. Međutim, pregovori očigledno nijesu urodili plodom.

16852739343283226285844793031151857484177479263781872n

Italijanski kantautor započeo je svjetsku turneju u oktobru prošle godine, a u njegovim najvećim hitovima uživali su i uživaće gradovi u regionu. Ramazzotti je nastupio u Beogradu 21. aprila u Štark Areni, a u Hrvatskoj će imati koncert 14. avgusta u Pala Areni.

Na listi gradova u kojima je Ramazzotti izveo numere, poput "Un' Emozione Per Sempre", "Un attimo di pace", "Piu' Che Puoi", "Un'Altra Te", "Una storia importante", "Più bella cosa", "Cose della vita", "Fuoco Nel Fuoco", su i Sofija, Bukurešt, Budimpešta, Bratislava...

Osim Hrvatske, očekuju ga koncerti u Njemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Austriji, Monaku, Španiji, Francuskoj i rodnoj Italiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.