Demokrate Žabljak: Puna podrška Predsjedništvu partije da kao najjača parlamentarna partija izaberemo kandidata za predsjednika
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate Žabljak: Puna podrška Predsjedništvu partije da kao najjača parlamentarna partija izaberemo kandidata za predsjednika

Opštinski odbor Demokrata Žabljak daje punu podršku odlukama Predsjedništva Demokrata da predsjednik partije sazove sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će Demokrate kao pojedinačno najjača parlamentarna partija, sa najsnažnijom infrastrukturom u Crnoj Gori izabrati svog kandidata, koji će na izborima pobijediti politiku podjela, kriminala, ektremizma i ekonomske nestabilnosti.

“Demokrate Žabljak su u završnoj fazi pripreme kampanje za predsjedničke izbore, dok je infrastruktura ovog Opštinskog odbora pri kraju sa prikupljanjem potpisa podrške predsjedničkom kandidatu Demokrata. Opštinski odbor u kordinaciji sa mjesnim odborima priprema terensku kampanju, kao i način obilaska i komunikacije sa građanima i biračima koji žive na seoskom području, u cilju prezentovanja aktuelne političke situacije“, kazali su iz te partije.

Crnoj Gori je poručuju potrebna stabilnost kako bi se nastavio put ka punopravnom članstvu u EU, pa je stoga pobjeda građanskog kandidata krajnje neophodna i zato svi politički akteri, građanski orijentisani, treba da daju pun doprinos ostvarenju tog cilja, i to podrškom upravo kandidata Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.