Bošković: Bila mi je čast da predstavljam Opštinu Danilovgrad, iz opozicionih klupa nastavljamo borbi za očuvanje građanske i evropske Crne Gore
Branko Bošković, Foto: DPS

Bošković: Bila mi je čast da predstavljam Opštinu Danilovgrad, iz opozicionih klupa nastavljamo borbi za očuvanje građanske i evropske Crne Gore

Želim da se zahvalim javnosti i prethodnom sazivu odbornika koji su dali većinsku podršku za moje imenovanje na mjesto predsjednika Opštine Danilovgrad, kazao je danas Branko Bošković, bivši predsjednik Opštine Danilovgrad i aktuelni odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini Opštine Danilovgrad .

Takođe, izrazio je zahvalnost svim sugrađankama i sugrađanima koji su dali podršku listi “Prava stvar, Koalicija Stabilno naprijed za Danilovgrad - DPS, SD i LP - Branko Bošković“, čiji je bio nosilac.

Posebna zahvalnost ide kako poručuje Demokratskoj partiji socijalista koja mu je ukazala povjerenje da predvodi listu, kao i koalicionim partnerima.

“Naša koalicija je na lokalnim izborima održanim 23. oktobra osvojila najveći broj glasova, odnosno najveći broj mandata u Skupštini opštine. Dugujem zahvalnost zaposlenima u lokalnoj samoupravi, posebno prvim saradnicima u kabinetu, potpredsjednicima, sekretarima, načelnicima i direktorima na odgovornom i profesionalnom odnosu prema zadacima i obavezama. Bila mi je čast da predstavljam Opštinu Danilovgrad, uz ponos na sve što smo zajedno odradili minulih pet mjeseci. Takođe, zahvaljujem svima koji su predlozima, sugestijama i kritikama doprinijeli da lokalna samouprava ostvari dobre rezultate“, ističe Bošković.

Poručio je da iz opozicionih klupa nastavljaju ostvarivanje programa DPS i koalicionih partnera u borbi za očuvanje građanske i evropske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.