Prikupljena pomoć za Filipa Dulovića, među donatorima i Hariz Brčvak

Prikupljena pomoć za Filipa Dulovića, među donatorima i Hariz Brčvak

Potrebna sredstva za liječenje studenta iz Crne Gore Filipa Dulovića su prikupljena, pokazuju podaci sa platforme gofundme.

Cilj je bio da se prikupi 100.000, a donatori su uplatili preko 105.000 dolara.

Među donatorima je, kako se vidi, i humanista Hajriz Brčvak, koji je juče posjetio Filipa u bolnici.

Dvadesetogodišnji student je prije tri mjeseca radi ljetnjeg zapošljavanja otputovao u Sjedinjene Američke Države, preko "Work and Travel" programa. U utorak uveče iznenada mu je pukla arterija i izazvala ozbiljno krvarenje u mozgu.

Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici Mount Sinai West na Menhetnu, pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga.

1664180876lygqxd4tsaa8kem5i1920x1280

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.