Uhapšen Plavljanin zbog sumnje da je napao novinarku Vijesti
ilustracija

Uhapšen Plavljanin zbog sumnje da je napao novinarku Vijesti

Policija je uhapsila E.P. (35) iz Plava zbog sumnje da je napao novinarku Vijesti Jadranku Ćetković.

“U Bijelom Polju policiji je juče prijavila novinarka Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvrjedljive riječi. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od nje, te o događaju upoznali nadležnog tužioca”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je potom uzela izjavu od E.P.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, E.P. je uhapšen po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost”, naveli su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.