Ženski klub: Osuđujemo planirani napad na Vuksanović Stanković
Draginja Vuksanović Stanković

Ženski klub: Osuđujemo planirani napad na Vuksanović Stanković

Ženski klub Skupštine Crne Gore je zgrožen saznanjem da je planiran napad na poslanicu Draginju Vuksanović Stanković, nakon radnog ručka sa specijalnim izaslanikom premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan, Stjuartom Pičom.

"Najoštrije osuđujemo ovaj čin i upozoravamo sve nas kao društvo da razmislimo, šta se ovo dešava i gdje nas ovo vodi. Gdje je nestalo “čojstvo i junaštvo”. Nakon salvi gnusnih, prostačkih uvreda, seksističkih i mizoginih napada, ti “junaci” su odvažili i fizički da se obračunaju sa našom koleginicom, samo zato što im smeta njen politički stav. Mjesecima na društvenim mrežama, portalima i opskurnim televizijskim emisijama su joj crtali metu. Ovo je zaista postalo nepodnošljivo, dotaknuto je dno. Upaljen je crveni alarm... Da žene u politici smetaju, podsjećamo javnost, potvrđuje i činjenica da se zbog ozbiljnih prijetnji moralo angažovati obezbjeđenje i ministarkama Vesni Bratić i Jeleni Borovinić Bojović, a vrhunac beščašća i moralnog posrnuća je ovaj planirani napad na našu koleginicu Draginju Vuksanović Stanković", navode u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.