Pogledajte kako izgleda put Nikšić-Šavnik-Žabljak, oprezna vožnja(VIDEO)
Put Nikšić-Šavnik-Žabljak, foto: Mediabiro

Pogledajte kako izgleda put Nikšić-Šavnik-Žabljak, oprezna vožnja(VIDEO)

Sniježne padavine zabilježene su na sjeveru zemlje, a zbog nižih temperatura ima poledice, pa se saobraća usporenije. Dodatne poteškoće pričinjava vjetar koj mjestimično stvara sniježne nanose.

Iz Automoto saveza Crne Gore savjetuju opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu.

PutNikiavnikabljak3

Foto: Mediabiro

Agencija Mediabiro zabilježila je jutros kadrove na putu Nikšić – Šavnik - Žabljak.

Visina snijega na Žabljaku je 41 cm.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.