Demokratska partija socijalista

Komisija za bezbjednost DPS

"Ne pokušavajte da amnestirate sebe, prebacivanjem odgovornosti"

Iako poznajemo kapacitete Vlade i njenog premijera, nadali smo se da u zemlji koja gori i bukvalno, gdje je korona van svake kontrole nadležnih, a nezaposlenost na istorijskom maksimumu, postoje zadaci višeg prioriteta od loše interpretacije i dopisivanja autorskih tekstova, saopšteno je danas iz Komisije za bezbjednost Demokratske partije socijalista.

Jalov je kako navode pokušaj Vlade da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju su sami proizveli, amnestiraju sebe tako što će krivicu prebaciti na drugog.

"Gluvi ste danima na dobronamjerna upozorenja i savjete, da se okanete podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladite sa činjenicom da ste izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija", kazali su iz DPSa-.

Poručuju da pokušajem da različitim postupcima ponize Crnogorce ali i manjinske narode, Vlada dovodi sebe u situaciju koju umjesto da rješavate konstruktivno, danima ignorišu .

"Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti. Dogodi li se bilo šta, bude li ijednom građaninu Crne Gore falila dlaka sa glave, bez obzira na njegovo političko ili vjersko opredjeljenje - biće to isključivo vaša odgovornost", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.