Krivokapić: Rekonstrukcija Vlade je opcija, ali ne jedina
Zdravko Krivokapić

Krivokapić: Rekonstrukcija Vlade je opcija, ali ne jedina

Rekonstrukcija Vlade jedna je od opcija ukoliko inicijativa za smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića ne dobije većinu u Skupštini, nakon najavljenog bojkota DPS-a, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić nakon panela održanog na Univerzitetu Crne Gore.

"Ako imate samo jednu opciju onda i ne treba da igrate na tu opciju", kazao je kratko Krivokapić novinarima,prenosi Pobjeda.

On je rekao da do problema ne bi moglo ni doći da Crna Gora ima Zakon o Vladi.

Komentarišući odluku Demorkatske partije socijalista koja, prema najavi, neće prisustvovati plenumu kad se bude glasalo o smjeni ministra pravde Vladimira Leposavića, premijer Zdravko Krivokapić kaže da je riječ o novom pokušaju destabilizacije.

"Ja sam  uradio sve što je do mene. Povukao sam odgovoran i vrlo jasno preciziran odnos prema ministru Leposaviću. Političke igre i pokušaji destabilizacije traju od 30. avgusta. Tako da je to još jedan pokušaj, koji očigledno dolazi sa adrese DPS koji ne želi da učestvuje u razrješenju a pokreće pitanje Srebrenice i žrtava koje bole svakog ćovjeka. To je licemjerje odraz političke kulture Crne Gore", naveo je Krivokapić.

Upitan na panel diskusiji koja se danas održava u Podgorici i o slučaju "drugog ministra", Krivokapić kaže da se nije upoznao sa situacijom jer je bio van zemlje.

"Prvi susret sa ministrom imam u četvrtak sa sjednicom Vlade gdje ćemo razogovarati na tu temu. Nema priče o nezamjenjivima i to je poruka koju svi treba da čuju. Svi treba da snosimo odgovornost za svoja djela. Šta će se dešavati vidjećemo kad na sto stavimo sve činjenice", rekao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.