Joković: Grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera
Vladimir Joković

Čestitao Dan Opštine Berane

Joković: Grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u ime SNP i u svoje lično ime 21. jul Dan opštine Berane, svim njenim građankama i građanima.

"Već nekoliko godina  unazad, grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera jer sposobna lokalna samouprava zna i umije da vodi grad, brinući jednako o svakom svom građaninu", rekao je Joković.

Ističući da to što je grad Berane nekada nosio ime narodnog heroja,  dokaz je da je ovaj kraj posebno nastrojen antifašistički i što se nikad nije i neće odreći antifašizma. 

"Ponovo je zlo nad nama, samo drugog imena. Zovu ga korona i borimo se kao i cijeli svijet sa ovom nenadanom pošasti. U beranskoj bolnici se liječe brojni građani i želimo im što brži oporavak a beranskim ljekarima što manje posla.Građani Berana  su pokazali da su opredijeljeni da doprinose razvoju svoga grada uz zajedničke napore. Neka tako bude i ubuduće jer je bolja budućnost Berana i cijele Crne Gore zajednički cilj svih nas”, navodi se u čestitki Jokovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.