Snimljeno nasilje nasred ulice: Žena jedva ostala na nogama nakon šamara (VIDEO)
Foto: Screenshot

Snimljeno nasilje nasred ulice: Žena jedva ostala na nogama nakon šamara (VIDEO)

Snimak nasilja nad ženom koji je teško gledati pojavio se na Tviteru.

Napravljen je po svemu sudeći u Novom Sadu, i to nasred ulice, a na njemu se vidi kako žena ide unazad i pokušava rukama da se zaštiti, dok joj se polako približava vidno bijesan muškarac.

On je u jednom trenutku ošamario, posle čega se ona zateturala udesno. Oboje ostaju na mjestu, muškarac vidno nervozan, a žena sa šakama preko lica.

Oko njih dvoje se ne vide prolaznici, a snimak se naglo prekida, pa je krajnji ishod nepoznat.

Na nalogu Pavla Bihalija, na kom je i osvanuo snimak, dat je i opis koji priliči datoj situaciji:

- Novi Sad. Ovako počinje. A završava se po hronikama. Konkretan primjer divljačkog nasilja nad ženom. Konkretan primjer ćutanja svih i očevidaca i žrtve, sve zbog straha od posljedica. Ne ćutite. I najbitnije jednom kada dobijete šamar, ne, neće biti bolje,svaki sljedeći put sve gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.