Đoković: Medvedev je igrao nevjerovatno, nisam mogao mnogo da uradim
Novak Đoković

Đoković: Medvedev je igrao nevjerovatno, nisam mogao mnogo da uradim

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je istakao da je bio zatečen igrom Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Sinsinatiju.

Srpski igrač je poražen u borbi za finale od ruskog kolege rezultatom 3:6, 6:3, 6:3.

"On je igrao nevjerovatno od rezultata 4:3 u drugom setu. Nisam mogao mnogo da uradim. Pokušavao sam da vratim njegove servise, ali ne možete na pravi način da se pripremite za nekog ko je konstantno pogađao od tog momenta do kraja meča. Možda je napravio dve dvostruke servis greške iz onoliko servisa. Svaka čast Danilu, zaista", rekao je Đoković.

On je dodao i da misli da je odigrao dobar meč, uprkos porazu.

"Možda je trebalo da budem bolji posle 1:1 i brejka u trećem setu, ali moram da skinem kapu Medvedevu...", istakao je Đoković.

Srpski igrač je apostrofirao i činjenicu da je jedan od drugih servisa ruskog igrača letio brzinom od skoro 206 kilometara na čas, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.