Nadal prodaje omiljenu jahtu: Riješio je da se ženi! (VIDEO)
Rafael Nadal, Profimedia

Nadal prodaje omiljenu jahtu: Riješio je da se ženi! (VIDEO)

Španski teniser odlučio je da posle nekoliko godina proda svog "Betovena".

Rafael Nadal se odmara na Sardiniji posle Vimbldona, i to na svojoj luksuznoj jahti zanimljivog imena Betoven,koja je duga 23 metra. Međutim, ovo mu je poslednje ljetovanje na ovom brodu, jer kako prenose španski mediji Nadal prodaje jahtu klase MCY76 koju je kupio 2016. godine.

Zapravo, španski teniser će se vjenčati kasnije ove godine, pa je riješio da nabavi veći brod od ovoga. Cijena za koju je je prodaje je tri milona eura.

rafaelnadal1830x0

Foto: Profimedia

Nadal je sa Betovenom poslednjie tri godine dosta krstario ostrvima, a  naročito oko Majorke odakle je i rodom.

Nedavno je ispričao za magazin koji se bavi jahtama i čamcima da ga boravak na moru relaksira od napornih treninga i mečeva. Jahta mu se nalazi na minut kolima od kuće tako da uvijek može da skokne i da zaplovi negdje.

Jahta ima četiri spavaće sobe, kao i master apartman, kuhinju, trpezariju, kao i sve ostalo što ide uz ovakve brodove.

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.