BG: Uhapšen sin Zorana Šijana zbog pucnjave(VIDEO)
Foto: Mondo

BG: Uhapšen sin Zorana Šijana zbog pucnjave(VIDEO)

Zbog jutrošnje pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen S. R. (30) uhapšen je Vukašin Šijan (20) sin Zorana Šijana, javljaju beogradski mediji.

Pored njega, uhapšeni su i Stefan S. (19) i Niko K. (20), javlja "Informer".

Oni su jutros oko 8 časova učestvovali u tuči ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su pobjegli sa lica mjesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobjegnu.

Pošto taksista nije htio da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spriječi nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu lijeve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spriječi nasilje.

Vukašin Šijan je sin Gorane, ljubavnice Zorana Šijana i prijateljice Goce Božinovske, piše "Informer".

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.