Djelovi
Foto:Screenshot

Djelovi "pežoa" letjeli po autoputu, pali na vozilo Vlade Srbije, ministarka zvala Hitnu

Djelovi automobila marke "pežo" od siline udara razletjeli se po autoputu sinoć u teškoj nesreći u Srbiji. Ti djelovi popadali na vozila Vlade te zemlje.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na autoputu Beograd-Niš, poginula je jedna osoba, muškarac star oko 30 godina.

Nesreća se dogodila na dijelu puta Grocka - Begaljičko brdo, kada je vozilo marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka iz zasad nepoznatih razloga udarilo u stub nadvožnjaka.

Na djelove tog vozila, koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, potom su naletjela dva vozila Vlade Srbije, koja su naišla neposredno posle nesreće, a u jednom od njih bila je i ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Kako Tanjug saznaje na licu mjesta, ministarka Joksimović, koja nije povrijeđena, i njeni saradnici odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.