Kako da na snijegu djelujete kao iskusan skijaš
Ilustracija

Trikovi

Kako da na snijegu djelujete kao iskusan skijaš

Iznajmite opremu, bacite kapu i postanite iskusni skijaš.

Nije sramota biti početnik na skijama, ali je neprijatno kada to svi vide. Početnici u ski centrima imaju utisak da svi ostali znaju šta rade i gdje idu, pa da ne bi djelovali kao da ste zalutali na crvenu stazu probajte dobro poznate trikove. 

RETRO OPREMA 

1. Mudro je pozajmiti dio garderobe i iznajmiti opremu. Međutim, ne treba birati nove stvari, jer je retro najbolji dokaz da imate dug staž na snijegu. 

DŽORDŽ MAJKL 

2. Najskuplja treba da bude jakna, sve ostalo može da bude kinesko. Jaknu treba dobro utegnuti i ne zavrtati rukave kao Džordž Majkl 1984. godine. 

ZAKOPČANE GOJZERICE 

3. Ne šetajte po ski centru sa otkopčanim gojzericama, jer je to najbolji dokaz da niste navikli na stegnuto stopalo i da ste - početnik. 

RANAC NA LEĐA 

4. Nosite ranac, jer to znači da na snijegu provodite sate i sate. Za skijaša sa rancem niko neće pomisliti da pravi česte i duge pauze zbog upale mišića. 

BEZ OKRETANJA 

5. Dobro vežite skije, zakačite štapove i o njih objesite kacigu. Hodajte dostojanstveno. Bez naglih okretanja. 

BACITE KAPE 

6. Ne nosite maske preko lica, novogodišnje kape i komične hip-hop ukrase. To je za djecu, a ne iskusne skijaše. 

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.