Pomiješajte ove tri stvari i dlačice sa lica nestaju zauvijek (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Njega lica

Pomiješajte ove tri stvari i dlačice sa lica nestaju zauvijek (VIDEO)

Sigurni smo da niste imali pojma da pomoću ulja, brašna i vode možete da se riješite jednog nezgodnog estetskog problema i to na duže staze.

Sve što vam je potrebno da biste se zauvijek riješili neprijatnih dlačica s lica jeste pola supene kašike kokosovog ulja (može da vam posluži i maslinovo, ali nije toliko efikasno), tri kašike integralnog brašna i malo vode.

Prije svega, dobro očistite lice od šminke i drugih nečistoća, a onda na problematične djelove lica nanesite kokosovo ulje i masiranjem dobro utrljajte u kožu.

Potom, u posudici lijepo zamješajte brašno i vodu, sve dok ne dobijete finu, žitku pastu, pa je odmah nanesite na maljave djelove lica. Pustite da se skoro skroz osuši, za šta će vam trebati otprilike desetak minuta. Onda još jednom utrljajte sada već skoro krtu smjesu i lagano je skinite. Ako se pojavi crvenilo i osjećaj zategnutosti kože, ne brinite se, to će brzo proći.

Dobro se umijte i tonikom očistite lice, a zatim na njega nanesite hranljivu kremu ili serum.

Ovaj postupak ponavljajte dvaput nedjeljno u pravilnim razmacima četiri nedjelje. To bi trebalo da bude sasvim dovoljno da malje u potpunosti nestanu.

Za svaki slučaj, pogledajte ovo detaljno video-uputstvo:

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.