Microsoft predstavlja nove proizvode
Ilustracija

6. oktobra

Microsoft predstavlja nove proizvode

Američka kompanija Microsoft predstaviće 6. oktobra nove proizvode koji funkcionišu pod njegovim novim operativnim sistemom Windows 10.

"Želimo što prije da iznesemo u javnost uzbudljive novosti u vezi sa uređajima koji koriste Windows 10", izjavio je jedan od portparola američkog informatičkog giganta, a prenosi Rojters.

Analitičari očekuju da tom prilikom budu predstavljeni nov tablet Surface Pro 4, pametna narukvica Microsoft band 2 i najnoviji pametni telefon Lumia.

Microsoft je u julu lansirao na tržište Windows 10, skoro tri godine nakon što je na tržište izbacio prethodni operativni sistem Windows 8.

Nov sistem, napravljen za funkcionisanje na računarima i mobilnim uređajima, trebalo bi da pomogne Microsoftu da sustigne kokurenciju na tržištu tableta i pametnih telefona.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.