Đorđević: Mirotić je dobar momak, vjerujem u izvinjenje

Cijepanje zastave

Đorđević: Mirotić je dobar momak, vjerujem u izvinjenje

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da vjeruje u iskreno izvinjenje Nikole Mirotića poslije cijepanja zastave Srbije.

Ipak, Đorđević je dodao da je svako odgovoran za svoje akcije.

“To je njegov problem. Košarkaški savez Srbije je izdao saopštenje o tome i ne možemo da uradimo ništa drugo. Svako je odgovoran za svoje akcije. Ne kažem to na loš način jer poznajem momka”, rekao je Đorđević, prenosi B92.

Reprezentativac Španije je poslije poraza od Italije prilikom ulaska u tunel koji vodi ka svlačionici pocijepao zastavu Srbije koju su mu iznad glave razvili navijači.

“Napravio je grešku i izborio se, dobar je momak, očigledna je greška i vjerujem u njegovo iskreno izvinjenje”, dodao je Đorđević.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.