Budva: Beranac brutalno pretukao suprugu
Ilustracija

Sproveden u spuški zatvor

Budva: Beranac brutalno pretukao suprugu

Osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu Beranac Elvis Toskića (35) juče je završio u istražni zatvor u Spužu.

"Vijesti"  navode da je Toskića budvanska policija uhapsila prije dva dana, a u konsulataciji sa osnovnim državnim tužiocem, njemu se na teret stavlja krivično djelo - nasilje u porodičnoj zajednici.

Elvis, koji sa nevjenačnom suprugom živi u Švedskoj, prije sedam dana doputovao je u rodno Berane, da bi se potom njih dvoje uputili na odmor u Budvu, gdje su iznajmili apartman u naselju Velji Vinogradi.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" iz policije, porodična drama dogodila se u subotu  veče -   pretučena djevojka tada je preskočila sa terase “njihovog” apartmana u budvanskom naselju Velji vinogradi na trećem spratu na susjednu terasu, kako bi se spasila od nevjenčanog supruga.

Policiju su pozvali  turisti koji su iznajmili apartman u koji je spas potražila pretučena  djevojka. Oni su alarmirali i Hitnu pomoć.

Isti sagovornik rekao je “Vijestima” da se  Elvis Toskić te večeri  vratio iz noćnog provoda i nedugo zatim  počeo da se svađa sa  suprugom. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.