Mladić iz Berana se utopio u Morači

Strašna tragedija

Mladić iz Berana se utopio u Morači

Dvadesetogodišnji Dragutin Lutovac iz Berana utopio se sinoć u rijeci Morači.

Nesreća se dogodila oko 19.30 časova, ispod Željezničkog mosta koji spaja podgorička naselja Zagorič i Rogame, pišu "Vijesti".

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, dvadesetogodišnjak, koji je bio neplivač, sa bratom je došao na rijeku.

Nakon nekog vremena provedenog u vodi, Dragutin je počeo da se davi. Od smrti nijesu mogli da ga otrgnu ni službenici Interventne jedinice policije, koji su vrlo brzo došli na lice mjesta. Oni su iz Morače izvukli tijelo pokojnog Lutovca.

Obdukcija, koja je sinoć urađena po nalogu tužioca, pokazaće tačan uzrok smrti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.