Samsungovi najnoviji monitori bežično pune vaš telefon
Beta / AP Photo/Lee Jin-man

U prodaji do kraja godine

Samsungovi najnoviji monitori bežično pune vaš telefon

Samsung je nedavno predstavio nove monitore koji imaju jednu zanimljivu funkciju, a to je bežično punjenje vaših telefona (kao i drugih gedžeta kompatibilnih sa Qi tehnologijom).

Radi se o monitorima koji nose nazive S24E370DL i S27E370DS, i dok je prvi 24-inčni model drugi je sa displejem od 27 inča. 

Karakterišu ih FullHD displeji, kao i AMD-ova anti-flicker gejming tehnologija i uglovi gledanja od 178 stepeni. Samsung nije želio da otkriva datum početka prodaje novih monitora kao ni njihovu cijenu, ali je sasvim sigurno da će se pojaviti u prodaji do kraja godine. 

Zvanično predstavljanje bi moglo da uslijedi na IFA 2015 događaju u septembru, prenosi b92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.