Anđelina Džoli režira novi ratni film!
Anđelina Džoli

O Kambodži

Anđelina Džoli režira novi ratni film!

Anđelina Džoli se udružila sa Netfliksom da režira film po knjizi književnice Loung Ung "First they Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers", prenosi AP.

Film će biti zasnovan na memoarima Ungove o njenom iskustvu tokom režima Crvenih Kmera u Kambodži dok je bila dijete, očekuje se da će biti dostupan na servisu Netfliks krajem 2016. godine. 

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli će zajedno sa autorkom iz Kambodže uraditi scenario za to ostvaranje i kaže da su ti memoari produbili njeno razumiejvanje o tome kako djeca doživljavaju rat.

Džoli dodaje da joj to pomaže da ojača svoju vezu sa Kambodžom u kojoj je rođen njen sin Medoks.

Poznata glumica je nedavno režirala film "Unbroken", koji govori o Luisu Zamperiniju, olimpijskom trkaču, koga su Japanci zarobili tokom Drugog svjetskog rata i "By the Sea" u kojem i glumi sa svojim suprugom Bredom Pitom.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.