Rukometašice ubjedljivo poražene od Srbije
Rukometašice Crne Gore

Najmlađa selekcija

Rukometašice ubjedljivo poražene od Srbije

Novi, drugi uzastopni poraz rukometašica Crne Gore na 26. Ljetnjoj Univerzijadi u Gvandžuu - crvene su u 4. kolu grupe A nadigrane od selekcije Srije 23:15 (11:5).

Crna Gora, koja nastupa sa najmlađom selekcijom na turniru, ima pobjedu protiv Japana 28:27, remi sa Rumunijom 25:25, te poraz od Južne Koreje 39:26, prenosi Analitika

Na ovom meču realizacija je totalno zakazala, po tri gola postigle su Jauković, Premović i Ramusović, po dva Bulatović i Grbić, a po jedan Pejović i Muratović.

Na golu Perović je branila 5 od 22, a Nenezić 2 od 8. Kod Srbije istakla se Janjušević sa 6 golova, Radojević je šutirala 5 od 5.

U posljednjem kolu 12. jula igraće sa a Ukrajinom. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.