Crna Gora startovala porazom
Košarkaška reprezentacija CG

Gvandžuu

Crna Gora startovala porazom

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je na startu Univerzijade u Gvandžuu.

Crnogorski košarkaši poraženi su jutros od Rusije 63:62 (12:9, 17:18, 15:16 i 19:19).

Rusija je do pobjede došla poenima Ivana Stebkova pet sekundi prije kraja meča. Prethodno je Mašan Vrbica bio polovičan sa linije penala.

Stebkov je bio najefikasniji u pobjedničkoj selekciji sa 18 poena.

U crnogorskoj reprezentaciji dvocifren učinak imali su samo Marko Mugoša sa 15 i Radosav Spasojević sa 11 koševa. Crna Gora će u drugom kolu, sjutra u 13 sati i 30 minuta, igrati sa Mongolijom, koja je na startu ubjedljivo poražena od Meksika (90:71).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.