Pepeljugine usne: Za njima su poludjele žene širom svijeta
Ilustracija

Svaka žena ih može priuštiti

Pepeljugine usne: Za njima su poludjele žene širom svijeta

Pune usne san su mnogih žena, a načini na kojih će do njih doći, ako ih priroda nije obdarila umije da bude i ekstreman ponekad. Najbezbolnija varijanta je olovka za usta, a najopasnija ubrizagavanje silikona. Nedavno se pojavio još jedna način - "cinderella lips" ili "pepeljugine usne".

"Cinderella Lips" ili Pepeljugina usta je privremeni postupak "pumpanja usana".  Riječ je o postupku čiji efekt punih, seksi usana traje samo 24 do 48 sati.

Kad je već rezultat tako kratkotrajan, zbog čega je ovaj tretman tako popularan?

Na prvom mjestu, popularnost duguje cijeni. Za razliku od drugih tretmana za povećenje usana, prlično je jeftin, a time i pristupačan. U britanskim klinikama za ovaj tretman potrebno je da izdvojite u proseku 40 eura, što ga čini znatno jeftinijim od bilo koje druge kozmetičke procedure.

Drugi razlog je to što nema bojazni od infekcija i čudno oblikovanih usana kakve često mogu biti nakon ubrizgavanja silikona.

Postupak je bezbjedan i bezbolan.

Radi se u lokalnoj anesteziji i traje 15 minuta.

Tečnost "Saline" se zapravo ne ubrizgava u usne već u "liniju usana", što smanjuje bol, a pacijent sam određuje veličinu koju želi da postigne.

Treći razlog je efekat koji se dobija svega petnaestak minuta kasnije. Usne odmah izgledaju poput onih kakve ima Kajli Džener, a koje su mnoge djevojke širom svijeta pokušale da kopiraju na mnogo opasniji način.

Kako efekat traje kratko, a kontraindikacija nema, postupak je idealan za važne događaje.

- Tečnost se brzo razgrađuje u tijelu zbog čega efekt i traje tako kratko, objašnjava doktor Majkl A. Zadeh koji smatra da ovaj postupak ne daje ni približno dobre rezultate kao fileri.

Ipak, iako ima svojih mana, ima i prednosti, pa je na samim ženama da odluče šta im više odgovara.

Izvor: Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.