Tri savjeta za ljepotu Krisi Tejgen
Foto: Instagram

Manekenka poručuje

Tri savjeta za ljepotu Krisi Tejgen

Manekenka Krisi Tejgen zahvaljujući svom nepogrješivom modnom ukusu, u kratkom roku je postala prava it-djevojka.

Simpatična supruga Džona Ledženda uvijek izgleda vrhunski pa joj možemo vjerovati i kad su savjeti vezani za ljepotu u pitanju, zar ne?

1. Šeširi su odgovor za lošu frizuru

"Obožavam šešire. Volim ih jer sama sebi ne znam da napravim frizuru. Baš sam nespretna kad je to u pitanju. Ne znam da se isfeniram. Čak sam razmišljala da mamu pošaljem u školu za frizere. Živi kod nas pa joj govorim - učiniću sve ako naučiš kako da isfeniraš kosu."

2. Pronađite inspiraciju u starim fotkama svoje mame

"Moja mama ima toliko nevjerovatnih fotografija iz osamdesetih sa plavom sjenkom na očima. Sve se uvijek vraća u modu pa obožavam da pregledam stare fotke."

3. Uvijač za trepavice svima pomaže

"Uvijač za trepavice mi je najvažniji dio šminke. Uspjeva da ulovi svaku trepavicu i zaista je jednostavan za upotrebu", poručuje Krisi.

Izvor: Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.