Evo čime uništavate vaše omiljene farmerke
Ilustracija

Najčešće greške

Evo čime uništavate vaše omiljene farmerke

Ukoliko imate omiljene farmerke kojih ćete se teško odreći morate da vodite računa o stvarima koje radite, jer postoje greške koje svakodnevno činimo i njima uništavamo džins. Koje su greške pročitajte u nastavku članka, jer će vam pomoći da vaše farmerke duže traju.

- Čestim pranjem farmerki tkanina se tanji i polako počinje da se raspada. Farmerke bi trebalo da perete nakon nekoliko puta nošenja i to u polupraznoj mašini. Ukoliko vam farmerke sadrže puno elastina perite ih nakon svakog nošenja sa malo deterdženta u mlakoj ili hladnoj vodi, prenosi Superžena.

- U džepovima farmerki nikako ne bi trebalo da nosite nikakave sitnice, a naročito ne mobilni, jer tako one gube svoj oblik. Određena mjesta na džepovima se vremenom stanjuju i blijede. 

- Ukoliko vam se dogodi da imate mrlju na farmerkama nikako ne biste smjeli da je trljate kako biste je skinuli, jer ćete tako napraviti još veću štetu. Najbolje je skidati mrlju odmah nakon što je primijetite, prije nego što se osuši i tretirate je mješavinom soli i vode. Uzmite mekanu tkaninu koju ćete umočiti u ovu mješavinu i lagano prelazite preko mrlje. Ukoliko ste umastili farmerke odmah na njih nanesite puder u prahu i ostavite da djeluje nekoliko sati kako bi pokupio masnoću. Zatim, farmerke operite na uobičajen način. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.