Prsluci su hit ovog ljeta
Foto: Thinkstock

Praktično

Prsluci su hit ovog ljeta

Ako želite da promijenite nešto u svojoj garderobi i da ove sezone budete totalno u trendu, nabavite prsluk.

Ovaj praktičan detalj možete da nosite u različitim prilikama, čak i po vrućini, a izgledaćete trendi, poručuju dizajneri. Idealan je za promjenljive proljećne dane, kada je u blejzeru pretoplo, a odlično se uklapa i uz poslovni i večernji stil, naročito ako se radi o elegantnom modelu bez rukava, u bijeloj ili nekoj svjetlijoj boji. 

Prsluke u popularnim nijansama "militari" zelene i oker tonu možete da kombinujete uz sportsko-ležerne varijante. 

Bilo da je od teksasa, kože ili drugog materijala, model sa resama, dugmićima ili rajsferšlusom "podiže" svaku odjevnu kombinaciju. Odlično ide uz šorts, mini-suknje i haljine, uske farmerke i ležerne pantalone, košulje sa cvjetnim dezenom, pamučne majice i bluzice od konca. 

Izvor: Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.