Sprej za savršene lokne kao sa plaže
Ilustracija

Napravi sama

Sprej za savršene lokne kao sa plaže

Ako želite lokne poput onih "morskih", razbarušenih i prirodnih, pogledajte naše male trikove i savjete. Zaista djeluju!

Volite lokne, i ne znate kako da postignete popularni beach waves look, koji će vašoj kosi dati izgled kao da ste tog trenutka došli s plaže?

Ako ih želiš na svojoj kosi, donosimo jednostavni trik kako da one izgledaju savršeno bez previše truda.Tajna se krije u spreju na bazi morske soli.

Zahvaljujući mješavini prirodnim sastojaka dobićete nježne valove baš kao s plaže.

Ovaj spej na bazi morske soli možete napraviti i sami...

Potrebno vam je:

1 čaša tople vode 
1 kašika morske soli 
2 kašike balzama koji se ispira (ili gela za kosu) 
1 kašika kokosovog ulja

Postupak pripreme:

U plastićnu bočicu sipajte toplu vodu i dodajte sve sastojke osim balzama (gela za kosu). Zatvotite flašicu i dobro protresite sve dok se komponente ne sjedine. Zatim dodajte balzam ili gel za kosu i još jednom dobro protresi. Prije nego što počnete da ga koristite ostavite smjesu da se dobro ohladi.

Savjet: Morska so isušuje kosu, zato ovaj sprej ne koristite često. A kako so ne bi pretvorila tvoje vlasi u suve niti, u smjesu dodaj malo arganovog ulja.

(Cosmopolitan.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.