Pavićević: Dio opozicije radi u korist vlasti
Danijela Pavićević, foto: Portal Analitika

„zavadi pa vladaj“

Pavićević: Dio opozicije radi u korist vlasti

Fragmentacija opozicije najviše odgovara Demokratskoj partiji socijalista. Simptomatično je da, uvijek kada se opozicija zbirno približi ili ima čak više glasova od DPS-a, nastane nova stranka i to najčešće od nekog nezadovoljnog ogranka opozicione partije. SNP je to osjetila i na svojoj „koži“, kazala je za Pobjedu Danijela Pavićević, potpredsjednica Socijaističke narodne partije.

„SNP je, baš u periodu njenog uspona, napustila grupica nezadovoljnih funkcionera. Ne želimo da optužujemo zbog toga, ali smo mi potpuno svjesni da to odgovara isključivo DPS-u, koji već skoro dvije decenije vlada na principu „zavadi pa vladaj“, kazala je ona za Pobjedu.

Ona je nagalsila da je SNP je uvijek bio za saradnju sa drugim opozicionim partijama, čak je ponekad, zbog opozicionog jedinstva, radio na svoju štetu. 

„Socijalistička narodna partija bila je i ostala stožer opozicionog okupljanja. Međutim, iskustvo nas je naučilo da budemo oprezni. Otvoreni smo za saradnju sa svima koji tu saradnju sa nama neće koristiti za svoje sitnopartijske interese. Naravno, ta saradnja može biti samo na našim programskim principima i na projektima od kojih će koristi imati svi u Crnoj Gori, bez obzira na partijsku pripadnost“, kazala je Pavićević. (Pobjeda, CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.