Najbizarnija frizura na Kanskom festivalu! (FOTO)
Elena Lenjina

Nevjerovatno

Najbizarnija frizura na Kanskom festivalu! (FOTO)

Ekscentrična Ruskinja ponovo je iznenadila sve neobičnom frizurom

Gdje god da se pojavi, model, glumica i spisateljica Elena Lenjina privlači pažnju!

Ova ekscentrična Ruskinja poznata je po neobičnim odjevnim kombinacijama i različitim ispadima, poput vijesti da je mačku ofarbala u pink, jer je tada i ona nosila pink haljinu.

Elena Lenjina

Ali, ovaj put definitivno je privukla sve poglede ka sebi zahvaljujući neobičnoj frizuri. Naime, Elena je u dugoj crnoj haljini prošetala crvenim tepihom na Kanskom festivalu, sa masivnom, dvodjelnom punđom na glavi!

Profimedia / Reuters, Benoit Tessier

Svi koji su se zatekli u blizini zapitali su se kako je uopšte moguće nositi toliku punđu, kao i koliko je kose potrebno da se ona napravi.

Elenini fanovi u njenoj pojavi vide samo još jednu originalnu ideju u nizu, dok su je mnogi ipak okarakterisali kao neprimjerenu za tu priliku i previše napadnu, prenosi Kolektiv.

Foto: Profimedia

Ništa manje neobična nije bila ni na drugoj večeri prestižnog filmskog vestivala, kada se pojavila u dugačkoj bijeloj haljini koja otkriva bradavice i sa kosom podignutom uvisoku piramidu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.