Nepoznata djevojka očarala sve na Kanskom festivalu (FOTO)
Foto: Reuters / Benoit Tessier

Glavni hit u Kanu

Nepoznata djevojka očarala sve na Kanskom festivalu (FOTO)

Prvi, jučerašnji dan Kanskog festivala prošao je u znaku glamuroznih haljina sa dugačkim šlepovima, koje su definitivno dominirale među poznatim damama.

Defile na crvenom tepihu i sijevanje bliceva dočekalo je svaku ženu, ali jedna se definitivno izdvojila.

kan1

Foto: Reuters / Yves Herman

Što je potpuno nevjerovatno, u pitanju je potpuno nepoznata djevojka, za koju niko nije umio da objasni ko je, kako se zove, u čijoj pratnji je stigla, ni otkud uopšte na ovom prestižnom festivalu.

Razlog zbog kog je ova djevojka ukrala svu pažnju jeste njena jedinstvena haljina, koju su mnogi izdvojili kao najdužu i najneobičniju, po kom će filmski festival ostati upamćen, piše Stil.

kan2

Foto: Reuters / Eric Gaillard

Crvena cvijetna haljina sa zelenim šlepom, takođe cvijetnog dezena, dugačkim oko 2 metra napravila je pravi bum. Živopisna haljina odmah je privukla pažnju svih prisutnih, pa se djevojka u jedinstvenoj toaleti najduže zadržala na fotografisanju!

I dalje je potpuna misterija ko je ova crnokosa mlada žena, a jedino što su svi uspjeli da zaključe, prema licu ove djevojke, jeste da je istočnjačkog porijekla.

kan3

Foto: Profimedia

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.