Tri razloga zbog kojih je vaš prvi ljubavni sastanak bio i poslednji

Predstavljamo vam

Tri razloga zbog kojih je vaš prvi ljubavni sastanak bio i poslednji

Muškarcima je inače fizička privlačnost sasvim dovoljna, ali ako traže nešto više, ipak se mora dogoditi neka magija…

Dopali ste mu se u trenutku 

U trenutku kada vas je pozvao, mislio je da ćete mu se svidjeti i dugoročno, ali prvi zanos vrlo često zna da bude varljiv. Svako ima pravo da se predomisli, a ovo je jedan od razloga zbog kojeg nećete ponovno izaći. 

Postoji samo fizička privlačnost 

Šta je u tome loše, pitate se? Muškarcima je inače fizička privlačnost sasvim dovoljna, ali ako traže nešto više, ipak se mora dogoditi neka magija… 

Bilo je prejednostavno 

Muškarci su lovci, a ako do sastanka sa vama dođu na jednostavan način, znaju da izgube interes. Nije riječ o svakom muškarcu, ali uvijek postoji mogućnost da vas nije pozvao ponovo zato što je prvi put bilo previše jednostavno. 

(Super Žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.