Parovi: Produkcija plaća svaki seks 2.000 eura, svađu 1.000...
Foto:printscreen

Rijaliti biznis

Parovi: Produkcija plaća svaki seks 2.000 eura, svađu 1.000...

Seks pred kamerama plaća se dodatnih 2.000 eura, tučnjava 1500 eura, a svađa 1.000 eura, piše "Kurir". Dodatna zarada ni jednom učesniku nije na odmet i niko od učesnika ne krije da ih producenti podstiču da se ponašaju bludno i nemoralno.

 - Meni je gazda obećao 2.000 eura ako budem imao seks s jednom učesnicom. Ponovno sam pristao učestvovati u realitiju jer mi je još na početku pregovora rekao "Ti si pobjednik".

I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobijedio - ispričao je muškarac koji je često učestvovao u realitijima.

I Ava Karabatić je, piše "Kurir", nakon završetka "Velikog brata" bila uzrujana i pred novinarima vikala: "Kako ja nisam pobijedila? Meni su obećali pobjedu! Lijepo mi je rečeno da ću pobijediti ako budem radila što su tražili. I ja sam sve radila, a sad sam ostala bez 50.000 eura!".

Starlete priznale: Pristajemo na blud da se promovišemo

Mimi Oro, Maca Diskrecija, Atina Ferari i ostali učesnici realiti šoua "Parovi" nakon ovih medijskih napisa priznali su da su spremni za razvrat i blud pred kamerama čak i ako za to ne dobiju dodatan novac.

  - Pristajem na sve. Produkcija nam zadaje zadatke koje ispunjavamo bez pogovora. To je ono zbog čega sam ovdje. Radimo to jer želimo. Mi smo ovdje došli da promoviramo sebe - rekle su uglas za "Blic" Maca Diskrecija, Mimi Oro i Ružica Veljković, prenosi Denevni avaz. 

Neke stvari, dodaju, rade po uputstvu produkcije, ali sve to, kažu, tako i onako rade i kad ih ne snimaju pa ne vide razloga da se isto ne ponašaju i pred kamerama.

Televizija Happy zabilježila je najveću gledanost u istoriji.

"Parovi" su tri puta gledaniji sada nego prethodne dvije sezone. Gledanost cijele televizije trostruko je porasla. Bićemo sve bolji i bolji kako emitovanje "Parova" odmiče. Tabloidima je krivo jer smo preuzeli njihove zvijezde, a upravo su oni stvorili taj sistem vrijednosti i mi smo ga preuzeli od njih. Uopšte se ne osjećam odgovornim za negativan uticaj nemoralnog sadržaja na gledaoce, poručio je jedan od urednika na TV Happy, Milomir Marić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.