IMA SVE: Ona je najljepša žena na svijetu

Muškarci izabrali

IMA SVE: Ona je najljepša žena na svijetu

Ema Votson (25) pobijedila je prestižnom izboru za “Najljepšu ženu godine” muškog magazina “Aks men”. Glasali su čitaoci i uredništvo magazina.

“Ema Votson ima sve. Lijepa je, inteligentna, uspješna, posebna, seksi… A pored svega, ostala je skromna i veoma posvećena humanitarnom radu”, samo su neki od razloga koji se navode u magazinu zbog kojih je ova mlada glumica izabrana za broj 1.

443044castmemberemmawatsonattendstheuspremiereofnoahinnewyorkm

Drugo mjesto ove liste zauzela je Ronda Rouzi, treće Kim Kardašijan, na četvrtom je Tejlor Svift, a na petom Lindzi Von, prenosi Super Žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.