Aplikacija za pronalaženje srodne duše
Ilustracija

''Coffee Meets Bagel''

Aplikacija za pronalaženje srodne duše

Tri sestre razvile su aplikaciju koja će idealnu osobu tražiti među prijateljima, a predlog se šalje na telefon u pauzi za kafu.

Specifičnost aplikacije Coffee Meets Bagel u tome je što ne spaja potpune strance nego potencijalne poznanike, odnosno ljude koji već dijele krug prijatelja, a to se procenjuje prethodnom analizom vašeg Facebook profila s kojim se prijavljujete u aplikaciju.

Jednom kad ste prijavljeni unosite osnovne podatke o sebi kao i informaciju o tome šta očekujete od partnera. Od drugog dana tačno u podne na ekranu dobijate predloge potencijalnih partnera koje potom možete "lajkovatii" ili ih ignorisati.

Jednom kad ste odabrali zanimljivu osobu za sebe, a ona uzvrati "lajk", konverzacija može da počne, a iduću osobu ćete moći da izaberete opet tek za 24 sata kako bi se osigurala što kvalitetnija razmena među korisnicima.

Njujorške sestre koje su, razočarane potragom za onim pravim, razvile aplikaciju Coffee Meets Bagel nakon dvije godine srećnog spajanja polupoznatih parova, primile su finansijsku injekciju od 7.6 miliona dolara za još naprednije pronalaženje srodnih duša koje su svima možda pred nosem.

 

 
 
(24sata.hr)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.